Aangepaste openingstijden ivm Corona

Wij zijn open.
Momenteel kunt u de boerderij bezoeken van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.30
en op zaterdag en zondag van 10 uur tot 16.30 uur.
 
dinsdag t/m vrijdag.
Zijn wij open maar het terrein is beperkt toegankelijk.  Het terras en de speeltuin is open voor publiek. Ook het toilet aan de buitenzijde van de stolp kan gebruikt worden. ‘s middags zal het winkeltje open zijn en bemand worden door een vrijwilliger. De gebouwen zijn gesloten en de weides zijn niet toegankelijk. U kunt dus niet bij de dieren in de zandwei en de grasweides. De reden hiervoor is dat dit het werkterrein is voor onze cliënten van OTT. Zij behoren nog steeds tot de risicogroep. Op dit moment is het naar onze mening belangrijk dat hun gezondheid voorop staat en dat zij hun werkzaamheden afgezonderd van het publiek kunnen doen. U kunt natuurlijk wel een wandeling maken door het park om het boerderijterrein heen om de dieren te bekijken.
weekend
In het weekend is het buitenterrein van de boerderij geheel open voor publiek. U kunt op zaterdag en zondag dus ook in de zandwei en de grasweides bij de dieren kijken. De gebouwen zijn ook in het weekend gesloten met uitzondering van het toilet aan de buitenzijde van de stolp.
Richtlijnen RIVM
Bij een bezoek aan de boerderij is het belangrijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Dat betekend dat bezoekers zich houden aan de 1,5 meter afstand regel. Er wordt gebruik gemaakt van een aparte in- en uitgang. Hier staat ook desinfectiespray voor u handen.
Bij de ingang staat ook een bord met de corona-regels die van toepassing zijn voor de boerderij. Het kan zijn dat er op een drukke dag gebruik wordt gemaakt van sleutelhangers. Dit staat dan bij de entree aangegeven. Iedereen van 13 jaar en ouder neemt dan een sleutelhanger mee naar binnen en hangt deze terug bij vertrek. Zijn ze op, dan moet er even gewacht worden tot er iemand weg gaat.