Corona maatregelen

123950328_3229981220446952_8317147484169432971_oVanaf donderdag 19 november zijn wij weer open!
U kunt de boerderij bezoeken van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10 uur tot 16.30 uur.

 

dinsdag t/m vrijdag.

Zijn wij open maar het terrein is beperkt toegankelijk.  De speeltuin is open voor publiek. Ook het toilet aan de buitenzijde van de stolp kan gebruikt worden. ‘s Middags vanaf 13.30 uur is het winkeltje geopend. Er is echter geen zitmogelijkheid (het terrasmeubilair is weggehaald). De gebouwen zijn gesloten en de weides zijn niet toegankelijk. U kunt dus niet bij de dieren in de zandwei en de grasweides. De reden hiervoor is dat dit het werkterrein is voor onze cliënten van OTT. Zij behoren nog steeds tot de risicogroep. Op dit moment is het naar onze mening belangrijk dat hun gezondheid voorop staat en dat zij hun werkzaamheden afgezonderd van het publiek kunnen doen. U kunt natuurlijk wel een wandeling maken door het park, om het boerderijterrein heen, om de dieren te bekijken.

Weekend

In het weekend is het buitenterrein van de boerderij geheel geopend voor publiek. U kunt op zaterdag en zondag een bezoek brengen aan de speeltuin maar ook bij de dieren kijken in de zandwei en de grasweides. De gebouwen zijn in het weekend gesloten met uitzondering van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Het winkeltje is geopend, er is echter geen zitmogelijkheid. Het terrasmeubilair is weggehaald.

Richtlijnen RIVM
Bij een bezoek aan de boerderij is het belangrijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Dat betekend dat bezoekers zich houden aan de 1,5 meter afstand regel. Er wordt gebruik gemaakt van een aparte in- en uitgang. Hier staat ook desinfectiespray voor uw handen bij de entree.
Bij de ingang staat ook een bord met de corona-regels die van toepassing zijn voor de boerderij.