Huidige openingstijden

Huidige openingstijden:

• Maandag gesloten

• Dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 16:30 uur
is de speeltuin geopend. Gebouwen gesloten. In geval van nood kan er gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Een deel van het terrein is afgezet omdat dit het werkterrein van de boeren en boerinnen van OTT is. De weides vallen ook onder hun werkterrein en zijn dicht voor publiek. Het winkeltje is middags geopend vanaf 13.30 uur. Het terrasmeubilair is weggehaald er is dus geen zitmogelijkheid.

•Zaterdag en zondag 10.00 – 16:30 uur.20191121_114040
Op gebouwen na is het hele terrein geopend. In geval van nood kan er gebruik worden gemaakt van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. Het winkeltje is geopend er is echter geen zitmogelijkheid, het terrasmeubilair is weggehaald.

Op het boerderij terrein gelden de landelijke corona maatregelen. Heeft u klachten? Kom dan niet naar de boerderij maar blijf thuis. Er is een aparte ingang en uitgang, beiden bij de speeltuin. In deze herfstweken zijn er meestal wel een aantal bezoekers op het terrein maar er is voldoende ruimte om goed de 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Bij de ingang staat desinfecterende gel.