Kerstwandeling om boerderij

Veel bezoekers maken een wandelingetje om de kinderboerderij. Om deze wandeling in de decembermaand wat leuker te maken hebben de vrijwilligers kerstitems op het boerderijterrein geplaatst die tijdens de wandeling goed te zien zijn. Mede dank zij Restaurant ‘De Jonge Heertjes’, Lek bloemenservice en Jessica Keet decoraties is het een mooi geheel geworden. De wandeling is extra leuk om eind van de middag of ‘s avonds te lopen omdat de items dan verlicht zijn.

Voor kinderen is de wandeling ook leuk. Zij kunnen bij ieder item de juiste letter zoeken en zo een woord maken. De oplossing mag in de rode brievenbus aan het eind van de wandeling. De wandelkaartjes waarop de oplossing genoteerd kan worden zijn verkrijgbaar in de boerderijwinkel van dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. U mag de wandelkaart ook zelf uitprinten.

De route kan vanaf donderdag 10 december t/m zondag 27 december gelopen worden. wandekaartU gaat naast de hoofdingang (bij de speeltuin) het park in en volgt het pad langs de boerderij. Tijdens de wandeling worden bezoekers geacht zich aan de RIVM maatregelen met betrekking tot het coronavirus te houden. Als het druk is wordt geadviseerd om de route op een later, rustiger moment te wandelen.

Er zijn geen kosten verbonden aan de wandelroute.