Op de bres voor de bij

Knipsel

bijenstal (archief)

bijenstal (archief)

Bijen zijn ontzettend belangrijk voor onder andere de wereldwijde voedselvoorziening. Daar is Lauren, in de race om wellicht de volgende kinderburgemeester van Aalsmeer te worden, zich enorm van bewust en ze wil er graag voor zorgen dat meer inwoners van Aalsmeer ook het belang in gaan zien van deze nuttige diertjes.

Lauren heeft vroeger heel wat uren op de kinderboerderij gespeeld en genoten van de dieren. Ze weet dat wij ook bijen hebben op de kinderboerderij, zowel honingbijen als wilde, solitaire bijen (in het insectenhotel) en daarom heeft zij gevraagd of wij dit filmpje over de bijen willen delen. Natuurlijk willen we dat voor deze belangrijke dieren!

We wensen Lauren en de andere genomineerden veel succes met de campagne om wellicht de volgende kinderburgemeester van Aalsmeer te worden! Meer informatie over hoe er op de genomineerden gestemd kan worden, is te lezen via deze link: https://www.aalsmeer.nl/home/persbericht/zes-kandidaten-voor-verkiezingen-nieuwe-kinderburgemeester-bekend