Vacatures

Als vrijwilliger van kinderboerderij Boerenvreugd lever je een belangrijke bijdrage in het dagelijks plezier dat bezoekers, groot en klein, op de boerderij beleven. Op de boerderij hebben we behoefte aan veel verschillende soorten vrijwilligers. Nieuwe aspirant-vrijwilligers worden ingewerkt door ervaren mensen en krijgen alle ruimte om een plaatsje in de grote groep te vinden. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor we momenteel mensen zoeken. Mocht u op een andere manier willen bijdragen aan de organisatie, meldt u zich dan aan via vrijwilligers@boerenvreugd.nl.

 

Tentbouwer m/vtentploeg

Als lid van de tentploeg help je mee de evenementen op de kinderboerderij mogelijk te maken. Zo’n zes keer per jaar bouwen we de evenemententent op en breken we hem weer af. De tent is ons eigendom en wordt opgeslagen in de Boerentas. Als we met genoeg mensen zijn, dan staat de tent in 1,5 uur en afbreken gaat nog sneller. Meestal vindt de opbouw of afbraak plaats op een doordeweekse avond.

 

Penningmeester m/v

Als Penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiƫn van de stichting. Je zorgt ervoor dat de uitgaven en inkomsten met elkaar in evenwicht zijn en rapporteert hierover tijdens de bestuursvergaderingen.

 

Beheerder m/v

Als beheerder ben je een dagdeel in het weekend verantwoordelijk voor de globale gang van zaken op de kinderboerderij. Naast de verzorging en het voeren van de dieren, wat de eerste pioriteit heeft, houd je toezicht op het bezoek, beheer je het winkeltje, ruim je poep op uit de weiden en ben je gastheer/gastvrouw voor iedereen die op de boerderij komt. Je geeft ook zo veel mogelijk antwoord op vragen van bezoekers.

 

Klusser m/v

Op de kinderboerderij is altijd wat te doen. Ben je handig met leidingen, hout, metaal, elektra of heb je interesse en tijd om het te leren? Dan is de technische commissie de plek voor jou.