BSO & KDV

Kinderboerderij Boerenvreugd is blij dat veel kinderdagverblijven en organisaties voor buitenschoolse opvang gebruik maken van de mogelijkheid om te spelen in de speeltuin en op het terrein, en genieten van de dieren.

Om te zorgen dat het voor alle bezoekers een prettig vertoeven is op de kinderboerderij, worden de verantwoordelijke begeleid(st)ers van de groepen geacht goed op de kinderen te letten en waar nodig te corrigeren op hun gedrag tegenover andere bezoekers, onze medewerkers en de dieren.¬†Om te voorkomen dat het te druk wordt op het terrein, vragen wij u om vooraf telefonisch te informeren of het bezoek past op de betreffende dag. Zo kunnen we eventueel rekening houden met uw komst. Limonade, ijsjes, koek, warme dranken en tosti’s zijn voor een voordelige prijs te verkrijgen in ons winkeltje. Het is bij ons niet verplicht om hiervan gebruik te maken, maar we stellen het echter wel op prijs, Tenslotte ontvangen wij geen subsidie voor de exploitatie en voor niets gaat de zon op.

Tenslotte wijzen wij er op dat wij van u voor het bezoek aan de kinderboerderij een vergoeding verwachten. Voor uw bezoek zorgen wij ervoor dat de speeltuin en de rest van het terrein een schone, veilige en uitdagende plek is om te spelen en te leren. Dit brengt inspanningen en kosten met zich mee. Bij de ingang staat het varken Beer, dat uw donatie graag ontvangt. Indien wenselijk is het mogelijk om van uw donatie een bonnetje of factuur te krijgen, geeft u dit dan aan bij de beheerder.

Houdt u rekening met het bovenstaande dan weten we zeker dat u en de kinderen een zorgeloos verblijf beleven op onze kinderboerderij.