Evenementenagenda

Volg de actuele gebeurtenissen op Twitter en op Facebook

2018: Boerenvreugd viert haar 25-jarig bestaan!
Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum en er staat weer een groot aantal evenementen op de planning. Onze activiteitencommissie heeft een creatief en leerzaam jaar gepland. Noteer onderstaande data alvast in uw agenda:

 

Zondag 8 juli: Verjaardagsfeest, 25 jaar Boerenvreugd!

Het jubileum wordt zondag 8 juli groots gevierd met het verjaardagsfeest van 11 uur tot 15 uur. Speciaal voor het verjaardagsfeest komt kindertheater Zwuf naar Boerenvreugd.  De voorstelling “Biggetje Basje” zal te zien zijn in het hooibergtheater.  Er zijn twee voorstellingen, om 11.45 uur en 13.15 uur. Funny Horse komt met pony’s naar Boerenvreugd. De kinderen kunnen pony rijden in de zandwei en meedoen aan vele leuke spelletjes zoals de ballonnen opblazen bij de ballonnenkoe, wortelpoepen, varkenshappen, 2 emmertjes water halen, Jenga, vier-op-een-rij,  muis vangen  en grabbelen. Bij het spijkerbroekhangen zijn leuke prijsjes te winnen.

Wat lekkers mag niet ontbreken bij het verjaardagsfeest! Cakejes versieren,  limonade en  boerenbroodjes bakken, er kan lekker gesmuld worden bij het feest.

 

Zondag 14 oktober: Kabouterfeest

 

.