Evenementenagenda

Poppenkast

Veel bezoekers hebben de afgelopen jaren al kennis gemaakt poppentheater zelenmet de leuke poppenkast verhalen van poppentheater Zelen. De reacties zijn erg positief. Wij zijn dan ook blij dat in 2020 de poppenkast weer op de agenda staat. Op de volgende zondagen kunnen kinderen gezellig aanschuiven en genieten van de voorstellingen met iedere keer weer een ander en uniek verhaal, gezellige muziek en vrolijke liedjes.

Zondag 3 meiĀ  AFGELAST ivm coronavirus

Zondag 5 juli

Zondag 6 september

Zondag 1 november

 

Op deze zondagen zijn er 2 voorstellingen: om 11.00 uur en om 15.00 uur.

Het bezoeken van de voorstellingen is gratis maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen.

 

 

13 april PaasfeAfgelastest

2e Paasdag, maandag 13 april, wordt op de boerderij het paasfeest gevierd. 12795393_852264758218622_2250981311930764421_nTraditiegetrouw staat de eierbingo weer op het programma. Voor de kleine kinderen is er een bingo met plaatjes, voor de wat grotere kinderen is er een bingo met getallen. Voor alle kinderen met een volle bingokaart is er een lekkere traktatie. Bij de knutseldames kunnen de kinderen aanschuiven om een leuk knutseltje te maken. De activiteiten zijn van 10 tot 13 uur. Aan de bingo en het knutselen zijn geen kosten verbonden. Wel staat varken Beer klaar om donaties in ontvangst te nemen.

De paasactiviteit is afgelast ivm het coronavirus!

 

 

13 mei Schaapscheerfeest

AfgelastOnze schapen mogen hun winterjas weer uit! Ze worden geschoren door onze eigen DSCN8709schaapscheerders Monique en Kees. Kinderen die het leuk vinden mogen de schaapscheerders helpen en zelf een klein stukje scheren onder begeleiding. Tijdens het scheren zal er veel informatie over de schapen worden verteld. Spinster Ellen zal demonstreren hoe de wol met het spinnenwiel wordt gesponnen. Kijken bij de jonge dieren is altijd leuk! Een leerzame en leuke activiteit voor jong en oud op de kinderboerderij. Woensdag 13 mei tussen 13 uur en 16 uur is iedereen van harte welkom om te komen kijken bij het schaapscheren.

Het schaapscheerfeest is afgelast ivm het coronavirus.