Evenementenagenda

Volg de actuele gebeurtenissen op Twitter en op Facebook

Volop gezellige evenementen!

In 2019 staan er weer leuke activiteitendagen gepland. De activiteiten gaan altijd door, ook  bij minder mooi weer.

Maandag 22 april: Pasen 

Van 10.00 uur tot 13.00 uur wordt 2e Paasdag20180402_100341 op Boerenvreugd het paasfeest gevierd met de traditionele eierbingo. De bingo eieren hangen verspreid over het terrein en de kinderen gaan op zoek naar de juiste eieren. Voor ieder kind met bingo is er een lekkere verrassing! De paashaas huppelt rond en gaat graag op de foto met onze bezoekertjes. In de grote tent kan geknutseld worden. Dit jaar gaan we konijnenmaskers maken. Wij zijn superbenieuwd naar wat voor moois iedereen gaat knutselen!  Er zijn geen extra kosten verbonden aan de activiteiten maar een donatie bij BEER wordt zeer gewaardeerd.

 

Woensdag 15 mei: Schaapscheren

Ieder jaar moeten de schapen wordenPhotoGrid_1523610528357
geschoren.Voor kinderen erg leuk om te zien.De schaapscheerders vertellen tijden het scheren heel veel leuke schapenweetjes. Kinderen die het leuk vinden mogen de schaapscheerders helpen bij het scheren. Spinster Ellen is ook aanwezig. Zij laat zien hoe je de wol kan spinnen. Het schaapscheerfeest is te bezoeken tussen 13 uur en 16 uur.

 

 

Zondag 7 juli: “in de wei”

Bij deze activiteit staan de dieren in de wei in de schijnwerpers. Het wordt een echte beestenboel! Er is leuke info over dieren, er zijn leuke spelletjes zoals weide memory, wortelgooien, boerderijbingo en het schaapscheerspel. Natuurlijk kan er een knutselwerkje gemaakt worden door de kinderen. Deze keer gaan we koetjes, schaapjes en varkens knutselen. De ezels van de Ezelkeet komen op bezoek en kinderen mogen een rondje rijden op de ezels. Imker Roel komt met zijn heerlijke bijenproducten en hij kan alles vertellen over het imkervak. De activiteit is van 11 tot 15 uur.

Zondag 3 november: “in het bos”

In het najaar staat “in het bos” op het programma. Een gezellige dag met allemaal leuke spelletjes en info over het bos en zijn bewoners.

Poppenkast

Veel bezoekers hebben het afgelopen jaar al kennis gemaakt met de leuke poppenkast verhalen van poppentheater Zelen. De reacties zijn erg positief. Wij zijn dan ook blij dat in 2019 de poppenkast weer op de agenda staat. Op de volgende zondagen kunnen kinderen gezellig aanschuiven en genieten van de voorstellingen met iedere keer weer een ander en uniek verhaa

  • Zondag 2 juni
  • Zondag 4 augustus
  • Zondag 6 oktober
  • Zondag 1 december

Op deze zondagen zijn er 2 voorstellingen: om 11.00 uur en om 15.00 uur.

poppentheater zelen