Feestjes en partijen

Iets te vieren?

Zoekt u een leuke en veilige locatie voorpartijtje het verjaardagspartijtje van uw kind of een ander feestje? Dat kan op kinderboerderij Boerenvreugd! Wij bieden een aantal mogelijkheden:

• Het geven van een feestje op het terrein van de kinderboerderij met gebruik van de o.a. de speeltuin en het (mobiele)speelmateriaal.

• De mogelijkheid om de zolder van de boerderij af te huren, voor een maximale groepsgrootte van 35 personen. U heeft als voordeel dat uw gasten in uw “eigen” ruimte ontvangen kunnen worden, waar andere bezoekers op dat moment geen toegang tot hebben. Voor de verhuur van onze zolder vragen wij per dagdeel een financiële bijdrage van € 44,-

• Er is een speurtocht voor kinderen (tot 10 jaar) te huur, die hen over heel het kinderboerderij-
terrein kan voeren. Het huren van deze speurtocht kost € 4,50.

• Frisdrank en andere versnaperingen kunnen tegen de geldende prijzen in ons winkeltje worden afgenomen. Voor eigen versnaperingen: zie de voorwaarden.

• Stichting Kinderboerderij Aalsmeer zal er alles aan doen om e.e.a. netjes voor te bereiden zodat u een heel fijn feestje kunt beleven en u later terug kunt kijken op een succesvolle dag.

Om uw feest en uw activiteiten soepel te laten verlopen willen wij graag een aantal voorwaarden met u afspreken. Deze voorwaarden kunt u aanvragen via bestuur@boerenvreugd.nl. Indien u de zolder wilt huren, dient u het voorwaardenformulier te ondertekenen en bij aanvang van uw kinderfeestje in te leveren bij de dienstdoende beheerders. Wilt u reserveren voor één of meer van de bovenstaande mogelijkheden of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via bestuur@boerenvreugd.nl.