Kinderpartijtjes

partijtje

Zoekt u een leuke locatie voor het kinderpartijtje van uw kind? Dat kan op kinderboerderij Boerenvreugd! Wij bieden een aantal mogelijkheden:

• Het geven van een kinderpartijtje op het terrein van de kinderboerderij met gebruik van de o.a. de speeltuin en het (mobiele)speelmateriaal.

• De mogelijkheid om de zolder van de boerderij af te huren voor het geven van een partijtje. Voor de verhuur van onze zolder vragen wij per dagdeel een financiële bijdrage van € 60,– dit is incl. 1 kan koffie, 1 kan thee en 1 kan limonade. De zolder is alleen te huur voor kinderpartijtjes. De jarige komt samen met wat vriendjes en vriendinnetjes naar de boerderij en het partijtje wordt begeleid door bv de ouders van de jarige.

Het geven van een (familie) feestje waarbij ook volwassenen komen is niet mogelijk

Elk uur extra gebruik van de zolder kost € 20,–

• Er is een speurtocht voor kinderen (tot 10 jaar) te huur, die hen over heel het kinderboerderij-
terrein kan voeren. Het huren van deze speurtocht kost € 4,80. Deze speurtocht dient zelf uitgezet en weer opgeruimd te worden.

• Frisdrank, ijsjes, extra limonade en andere versnaperingen kunnen tegen de geldende prijzen in ons winkeltje worden afgenomen. Voor eigen versnaperingen: zie de voorwaarden.

• Stichting Kinderboerderij Aalsmeer zal er alles aan doen om e.e.a. netjes voor te bereiden zodat u een heel fijn feestje kunt beleven en u later terug kunt kijken op een succesvolle dag.

Om uw feest en uw activiteiten soepel te laten verlopen willen wij graag een aantal voorwaarden met u afspreken. Deze voorwaarden kunt u aanvragen via kinderpartijtjes@boerenvreugd.nl. Indien u de zolder wilt huren, dient u het voorwaardenformulier te ondertekenen en bij aanvang van uw kinderfeestje in te leveren bij de dienstdoende beheerders. Wilt u reserveren voor één of meer van de bovenstaande mogelijkheden of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via kinderpartijtjes@boerenvreugd.nl.