Kinderpartijtjes

partijtje

Zoekt u een leuke locatie voor het kinderpartijtje van uw kind? Dat kan op kinderboerderij Boerenvreugd! Wij bieden een aantal mogelijkheden:

• Het geven van een kinderpartijtje op het terrein van de kinderboerderij met gebruik van de o.a. de speeltuin en het (mobiele)speelmateriaal.

• De mogelijkheid om de zolder van de boerderij af te huren. Voor de verhuur van onze zolder vragen wij per dagdeel een financiële bijdrage van € 60,– dit is incl. 1 kan koffie, 1 kan thee en 1 kan limonade. Het begeleiden van het kinderpartijtje doet u zelf met maximaal 6 volwassenen.

Elk uur extra gebruik van de zolder kost € 20,–

• Er is een speurtocht voor kinderen (tot 10 jaar) te huur, die hen over heel het kinderboerderij-
terrein kan voeren. Het huren van deze speurtocht kost € 4,80. Deze speurtocht dient zelf uitgezet en weer opgeruimd te worden.

• Frisdrank, ijsjes, extra limonade en andere versnaperingen kunnen tegen de geldende prijzen in ons winkeltje worden afgenomen. Voor eigen versnaperingen: zie de voorwaarden.

• Stichting Kinderboerderij Aalsmeer zal er alles aan doen om e.e.a. netjes voor te bereiden zodat u een heel fijn feestje kunt beleven en u later terug kunt kijken op een succesvolle dag.

Om uw feest en uw activiteiten soepel te laten verlopen willen wij graag een aantal voorwaarden met u afspreken. Deze voorwaarden kunt u aanvragen via kinderpartijtjes@boerenvreugd.nl. Indien u de zolder wilt huren, dient u het voorwaardenformulier te ondertekenen en bij aanvang van uw kinderfeestje in te leveren bij de dienstdoende beheerders. Wilt u reserveren voor één of meer van de bovenstaande mogelijkheden of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via kinderpartijtjes@boerenvreugd.nl.