Lichtjeswandeling in kerstsfeer

Vanaf 10 december t/m 26 december is de lichtjeswandeling te bezoeken bij Kinderboerderij Boerenvreugd. Gezellig met uw kind, kleinkind, het gezin of de hele familie een rondje wandelen om de boerderij en genieten van de kerstsfeer. U kunt zelf de tijd bepalen waarop u de lichtjeswandeling wilt lopen, zodra het donker wordt staan de lichtjes aan.

De wandeling start bij de hoofdingang van de kinderboerderij (speeltuinzijde). Bezoekers volgen het pad om de boerderij. Op het terrein van Boerenvreugd staan verlichte items die vanaf het wandelpad goed te zien zijn. Bij ieder item staat een letter. De letters samen vormen een woord.

De wandelkaart waarop de oplossing kan worden ingevuld komt vanaf 9 december op facebook en de site www.boerenvreugd.nl te staan en kunt u downloaden en uitprinten. Aan het einde van de wandeling mag de wandelkaart in de rode brievenbus. Uit alle goede inzendingen trekken wij drie prijswinnaars.

De lichtjeswandeling is ook voor kleine kinderen goed te lopen.

Vergeet niet een pen, zaklamp en de wandelkaart mee te nemen!

Deelname aan de lichtjeswandeling is gratis maar een kleine donatie stellen wij zeer op prijs. Varken Beer kunnen we ’s avonds niet buiten zetten maar op de wandelkaart staat een QR code. Via deze code is het mogelijk om een donatie te doen.